Joc Playmobil - 1.2.3 Tractor cu Remorca (6964)

RA-PM6964

În stoc

Cost transport: 15 lei

112,90 lei

Comandă telefonică

Astazi, fermierul este pus pe treaba. Tractorul sau cu brate mobile ridica toata iarba fara probleme, iar astfel munca lui este o placere! Cu forme rotunjite si culori calde, seturile Playmobil 1.2.3. sunt ideale pentru cei mici. Piesele sunt solite si nu pot fi inghitite de cei mici. Diversitatea functilor garanteaza dezvoltarea multipla a copiilor.

Despre Playmobil:

Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.
Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării. Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

  • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
  • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
  • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.

  • Copilul tău creşte cu Playmobil!
    PentruBaieti
    Varsta3-4 ani
    Varsta1-2 ani
    CuloareMulticolor
    Tip produsSet

    Părerile utilizatorilor

    Scrie o recenzie!

    Joc Playmobil - 1.2.3 Tractor cu Remorca (6964)

    Joc Playmobil - 1.2.3 Tractor cu Remorca (6964)

    19 alte produse în aceeași categorie: