Playmobil 1.2.3 Camion Cu Garaj (6759)

RA-PM6759

În stoc limitat! Rugăm sunați pentru confirmare!

Cost transport: 15 lei

109,90 lei

-20%

87,90 lei

Comandă prin SMS

Camionul este incarcat in garaj. Acest garaj mai poate fi folosit ca si adapost pentru camion. Recomandat copiilor 18 luni +

Despre Playmobil:

Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.
Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării. Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

 • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
 • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
 • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.

 • Copilul tău creşte cu Playmobil!
  Pentrubaieti
  Pentrufete
  Varsta1-2 ani
  Varsta3-4 ani
  Reducere20%-30%
  BrandPlaymobil

  Părerile utilizatorilor

  Scrie o recenzie!

  Playmobil 1.2.3 Camion Cu Garaj (6759)

  Playmobil 1.2.3 Camion Cu Garaj (6759)