Figurina Bullyland 101 Dalmatieni - Perdita

AM-BL4007176125144

În stoc

Cost transport: 15 lei

28,90 lei

Comandă prin SMS

Pongo este un dalmatian care traieste alaturi de stapanul sau, Roger, un compozitor intr-o casa micu?a din Londra. Plictisit de viata sa, Pongo decide ca este timpul sa aiba, atat el cat si Roger, o sotie. In timp ce se uita pe geam, vede femei si cateluse de toate felurile, insa niciuna nu e pe placul lui. Exact atunci apare o femeie, Anita, cu cateaua ei, un dalmatian. Pongo se hotaraste sa faca tot posibilul pentru ca Roger sa o intalneasca pe Anita si reuseste.

Dupa un timp, cei doi se casatoresc, iar Pongo impreuna cu cateaua Anitei, Perdita fac 15 puisori.

Din pacate, apare Cruella de Vil care vrea sa ii cumpere pe toti pentru a-si face o noua blana. Cum era de asteptat, Anita si Roger nu accepta si Cruella trimite doi ho?i, Jasper si Horace, sa fure dalmatienii. Catelusii sunt dusi intr-o casa unde mai sunt si alti pui de dalmatieni cumparati. In total 99.

Pongo si Perdita reusesc sa gaseasca puii si sa-i salveze pe toti. Dupa un drum lung ei ajung acasa. Desi erau in total 101 dalmatieni, Roger si Anita s-au gandit sa-si faca o crescatorie de dalmatieni cu banii facuti din hitul lui Roger.

Dimensiune figurina: 6 cm.

 

Figurina este pictata manual si este realizata dintr-un material plastic care nu contine PVC. 

PentruBaieti
PentruFete
Tema/personaj101 Dalmatieni
Reduceresub 10%

Părerile utilizatorilor

Scrie o recenzie!

Figurina Bullyland 101 Dalmatieni - Perdita

Figurina Bullyland 101 Dalmatieni - Perdita

30 alte produse în aceeași categorie: