Termeni și condiții de utilizare

Generalități

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Top 10 Toys (www.top10toys.ro).

Site-ul Top 10 Toys este operat de societatea Matei Răzvan-Claudiu Întrprindere Individuală, cu sediul in str. Platanilor nr. 2, Brașov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F08/1152/25.09.2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Top 10 Toys (www.top10toys.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Site-ul Top 10 Toys (www.top10toys.ro) respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

Continutul exact al articolelor este cuprins in descriere produsului. Nuanţele pot diferi si functie de setarile monitorului.

Programul de lucru

Programul de lucru al magazinului este de luni pana vineri, intre orele 9 si 17. Pentru urgente, ne puteti contacta telefonic pana la ora 20, inclusiv in zilele de sarbatoare.

Comenzile on-line se pot plasa non-stop, urmand a fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Modalități de plată

Modalitatile de plata acceptate de site-ul nostru sunt:

  • plata ramburs (se plateste in umerar, la primirea coletului)
  • la cererea clientului sau dupa caz, se poate efectua si plata prin transfer bancar (inainte de expedierea coletului)

Garanția

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantie legala de conformitate. În primele 6 luni de la cumpărare, consumatorul nu trebuie să dovedească neconformitatea, se consideră că aceasta a existat la data cumpărării. Pentru perioada cuprinsă între 6 luni și 2 ani de la data cumpărării, lipsa conformității trebuie dovedită de cumpărător.

Garantia comercială se acorda conform certificatului de garantie, unde este cazul.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Trimiterea produselor defecte se face doar DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Magazinul www.top10toys.ro deține drepturi de autor sau de folosință asupra conținutului - text și imagini.

Orice încălcare a drepturilor de autor sesizată pe site-ul nostru poate fi raportată la adresa de mail contact@top10toys.ro.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

În cazul în care, din diverse motive, prețul afișat de vânzare al produselor se află sub prețul de achiziție, site-ul Top 10Toys își rezervă dreptul de a nu livra nici o comandă la prețul afișat.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Top 10 Toys sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014. 

Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Top 10 Toys face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Continutul exact al produselor este cuprins in descrierile acestora.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Top 10 Toys (www.top10toys.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Top 10 Toys (www.top10toys.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Top 10 Toys (www.top10toys.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Top 10 Toys (www.top10toys.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Top 10 Toys (www.top10toys.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@top10toys.ro.

Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Top 10 Toys (www.top10toys.ro). Prelucrarea datelor personale este facuta de detinatorului Top10 Toys, respectiv societatea Matei Razvan-Claudiu Intreprindere Individuala.

În conformitate cu ultimele reglemantari privind protectia datelor personale, intrate in vigoare la dat de 25.05.2018, responsabilul cu protectia datelor este dl. Matei Razvan-Claudiu, care poate fi contactat la adresa gdpr@top10toys.ro sau prin scrisoare scrisa recomandata la adresa Str. Platanilor nr. 2, Brasov.


Prin completarea formularului de inregistrare de pe Top 10 Toys (www.top10toys.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Top 10 Toys (www.top10toys.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Top 10 Toys (www.top10toys.ro) si a tertilor cu care Top 10 Toys (www.top10toys.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Datele colectate de la clienti pot fi partajate cu terti, doar pentru ducerea la bun sfarsit a contractului de cumparare. Acesti terti pot fi companiile de transport si companiile procesatoare de plata.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Top 10 Toys (www.top10toys.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Top 10 Toys (www.top10toys.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@top10toys.ro.

Drepturile utilizatorilor

- dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
- dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa contact@top10toys.ro);
- dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email la adresa contact@top10toys.ro); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte);
- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
- dreptul de a se adresa justitiei. 

Cookie-uri

Pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor, Top 10 Toys (www.top10toys.ro) folosește cookie-uri proprii și de ale terților (Google Analytics, Facebook Connect, etc.)

Disclaimer LEGO

LEGO, logo-ul LEGO şi Minifigurina sunt mărci înregistrate LEGO Group. ©2015 The LEGO Group.


Cele mai cumpărate

Producători

Produse noi

Furnizori