Playmobil - Spital De Copii Echipat (6657)

RA-PM6657

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil în stoc


Transport gratuit!

549,90 lei

Comandă prin SMS





Foloseşte-ţi puterile vindecătoare pentru a-i ajuta pe pacienţii de la Spitalul de copii Playmobil. Cei care au nevoie de ajutor pot intra prin uşile duble şi vor ajunge la recepţie. Acolo, o asistentă medicală poate lua înălţimea şi greutatea pacientului înainte de a-l trimite ăn camera de control.
în camera de examinare de la parter, medicul poate verifica pacientul să vadă ce problemă poate avea şi apoi să decidă cel mai bun mod de a-l ajuta. Odată ce primeşte tratamentul, pacientul trebuie transportat la etajul al doilea, cu ajutorul liftului funţional din exterior. La etaj, copiii vor găsi camere în care pacienţii să poată sta în timpul recuperării, inclusiv o cameră pentru copii şi o baie cu toaletă şi chiuvetă.

Spitalul de pediatrie Playmobil include trei figurine adulţi, o figură copil, o figură bebeluş, paturi cu roţi, masă pentru examinare, respirator, defibrilator, bandaje, stetoscoape, diagrame şi instrumente medicale, păpuşă pentru copii, ursuleţ de pluş şi multe alte accesorii.

Dimensiuni asamblat: 59 x 31,5 x 32,5 cm (LxlxH)

Despre Playmobil:

Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.
Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării. Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

  • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
  • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
  • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.

  • Copilul tău creşte cu Playmobil!
    PentruBaieti
    PentruFete
    Varsta3-4 ani
    Varsta5-6 ani
    Varsta9-10 ani
    Varsta7-8 ani
    Tema/personajSpitalul de copii
    CuloareMulticolor
    Tip produsSet

    Părerile utilizatorilor

    Nota 
    2017-10-09
    Un set minunat pentru viitorii doctori

    Fiica mea și cu mine ne-am îndrăgostit de Playmobil de îndată ce i-am descoperit prin intermediul videoclipurilor YouTube. Acesta a fost primul set pe care l-am primit și nu a dezamăgit deloc. Numărul de piese și detaliile sunt minunate pentru un copil care iubește toate lucrurile medicale. Fiica mea avea 9 ani când a primit Spitalul Playmobil și i-a plăcut atât să-l asambleze, cât și să se joace cu el. Așteptăm cu nerăbdare mai multe achiziții Playmobil. Este un brand grozav!

      Scrie-ți părerea!

      Scrie o recenzie!

      Playmobil - Spital De Copii Echipat (6657)

      Playmobil - Spital De Copii Echipat (6657)

      20 alte produse în aceeași categorie: