Joc Playmobil History - Corabia Luptatorilor Romani (5390)

RA-PM5390

În stoc

Cost transport: 15 lei

249,90 lei

Comandă prin SMS

Corabia luptătorilor romani - cu artilerie de foc si arcuri puternice. Corabia pluteste pe apă si poate fi upgradată cu un motor subacvatic (PM7350) sau cu motor cu telecomandă (PM5536), achizitionate separat. Măsoară aproximativ 58 x 29 x 39 cm .

 • Trei scuturi de legionari romani pot fi adăugate pe fiecare balustradă
 • Corabia pluteste pe apă si poate fi upgradată cu motoare
 • Datorită celor 2 roti de la bază, corabia poate fi deplasată cu usurintă
 • Constructia specială împiedică scufundarea corabiei, chiar si când aceasta este plină cu apă.în interiorul puntii se pot ascunde rezervele de alimente, apă si munitie
 • Clipsurile speciale de pe punte asigură stabilitatea legionarilor
 • Artileria poate fi îndreptată spre stânga sau spre dreapta pentru a trage cu săgeti sau gloante
 • Vâslele laterale pot fi scoase pentru joaca în apă sau adunate pentru joaca pe teren uscat

  Despre Playmobil:

  Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.
  Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării. Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

 • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
 • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
 • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.

 • Copilul tău creşte cu Playmobil!
  PentruFete
  PentruBaieti
  Varsta7-8 ani
  Varsta11-12 ani
  Varsta5-6 ani
  Varsta9-10 ani
  CuloareMulticolor
  Tip produsSet

  Părerile utilizatorilor

  Scrie o recenzie!

  Joc Playmobil History - Corabia Luptatorilor Romani (5390)

  Joc Playmobil History - Corabia Luptatorilor Romani (5390)

  1 alt produs în aceeași categorie: