Joc Playmobil History - Piramida Faraonului (5386)

RA-PM5386

În stoc

Cost transport: 15 lei

439,90 lei

Comandă prin SMS

Piramida faraonului - dotată cu trasee cu suspans, curse si comori valoroase. Dar aveti grijă la scheleti si mumii!

 • Fiecare dintre cele 5 camere ale piramidei au curse individuale (butoane secrete, trape, usi rotative, etc.)
 • Spatele piramidei este construit pentru o mai bună experientă de joacă. Prin îndepărtarea peretilor laterali se ajunge la noile camere.
 • Portalul de pe frontul piramidei este închis permanent si nu se poate deschide
 • în camera secretă a mormântului este loc suficient pentru numeroasele comori egiptene

  Despre Playmobil:

  Începând cu anul 1876, anul în care a luat naştere în Germania, jucăriile brandului Playmobil se bucură de un imens succes în toată lumea.
  Jucăriile Playmobil sunt fabricate menţinând un aspect realistic, reproducând perfect obiectele din jurul nostru, atenţia pentru detalii reprezentând o caracteristică puternică a acestei mărci de jucării. Primele seturi Playmobil înfăţişau scene din viaţa indienilor nativi din America, a constructorilor şi a cavalerilor din Evul Mediu. Cu o experienţă foarte îndelungată, cei de la Playmobil stimulează copiii să creeze propriile lor poveşti şi aventuri, ajutându-i astfel să-şi îmbogăţească imaginaţia şi creativitatea. Toate produsele lansate pe piaţă reprezintă o experienţă unică pentru fiecare copil.

 • Gama jucăriilor Playmobil cuprinde colecţii ca Farm, Poney, City Life, City Action, ce oferă copiilor o primă viziune asupra vieţii la oraş sau la ţară, precum şi a diverselor activităţi sin aceste zone.
 • Părinţii pot încuraja alegerea unei eventuale profesii viitoare oferind copiilor jocuri din colecţii precum Playmobil Police, Top Agents, Fire Rescue, Animal Clinic sau Transport.
 • Pentru a-şi imagina cum era pe vremea cowboy-lor, cavalerilor medievali şi a piraţilor, sau pentru a intra în luptă cu temuţii dragoni, Playmobil pune la dispoziţie colecţii precum Pirates, Western, Western, Dragons, etc.

 • Copilul tău creşte cu Playmobil!
  PentruFete
  PentruBaieti
  Varsta9-10 ani
  Varsta7-8 ani
  Varsta11-12 ani
  Varsta5-6 ani
  CuloareMulticolor
  Tip produsSet

  Părerile utilizatorilor

  Scrie o recenzie!

  Joc Playmobil History - Piramida Faraonului (5386)

  Joc Playmobil History - Piramida Faraonului (5386)

  1 alt produs în aceeași categorie: